- Ingen holdepunkter for at kvinnen er drept

Ungdommer så kvinne kle av seg i skolegården i natt.

MISTENKELIG DØDSFALL: En kvinnen ble i natt funnet død i skolegården på Tokerud skole i Oslo. Foto: Frank Karlsen
MISTENKELIG DØDSFALL: En kvinnen ble i natt funnet død i skolegården på Tokerud skole i Oslo. Foto: Frank KarlsenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Politiet vet ikke hva som har skjedd med kvinnen som ble funnet død i skolegården på Tokerud skole i Oslo i morges, og jobber nå på spreng for å finne ut hvem den døde kvinnen er.

I en pressemelding opplyser politiet at de nå jobber med konkrete opplysninger i forhold til identiteten hennes.

Kvinnen ble obdusert ved Rettsmedisinsk institutt i dag, og obduksjonen har vist at kvinnen ikke har noen påførte dødelige skader.

Politiet etterforsker nå saken som et dødsfall med uklare omstendigheter.

- Det er nå ingen holdepunkter for at kvinnen er drept, skriver politiet i pressemeldingen.

Så kvinne i natt Kvinnen ble funnet av to turgåere og politiet ble varsla i 08.20-tida. Kvinnen var naken da hun ble funnet.

To vitner kan ha sett kvinnen i natt. Marcus Calvert (16) og kameraten hans gikk forbi Tokerud skole da de var på vei hjem i natt.

- Det var rundt midnatt. De så en kvinne som rolig kledde av seg klærne og kastet dem i en søppelcontainer like ved, forteller faren Victor Calvert til Dagbladet.

I dag viste guttene politiet stedet der klærne skal ha blitt kastet. I 15.20-tida ble de kjørt til politiet for vitneavhør.

Ifølge Calvert syntes guttene det var en merkelig ting å gjøre. Til VG Nett forteller guttene at de ikke tenkte noe mer over det før de så på nettet at en kvinnen var funnet død utenfor skolen.

Politiet har forleøpig ikke kommentert om kvinnen som ble observert i natt er den samme kvinnen som ble funnet død.

UNGDOMMER SÅ KVINNE: Victor Calvert er faren til en av ungdommene som så en kvinne kle av seg på skolen i natt. Politiet har ikke kommentert om dette er samme kvinne som ble funnet død. Foto: John Terje Pedersen
UNGDOMMER SÅ KVINNE: Victor Calvert er faren til en av ungdommene som så en kvinne kle av seg på skolen i natt. Politiet har ikke kommentert om dette er samme kvinne som ble funnet død. Foto: John Terje Pedersen Vis mer