- Ingen i politiet ville høre på oss

Familien til den døde Stathellekvinnen (33) føler seg dårlig behandlet.

STÅR SAMMEN: Nære venner av den døde kvinnen og hennes mor står sammen i kampen for å få et skikkelig svar på hvorfor hun døde.Foto: Per Flåthe / Dagbladet
STÅR SAMMEN: Nære venner av den døde kvinnen og hennes mor står sammen i kampen for å få et skikkelig svar på hvorfor hun døde.Foto: Per Flåthe / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STATHELLE (Dagbladet): Et antatt selvmord har utviklet seg til mistenkelig dødsfall etter at en politimann fra Bamble er siktet for falsk forklaring. I avhør onsdag erkjente han å ha løyet, og hevder at han så henne ta sitt eget liv.

Moren og sønnen forsøkte tidlig å få politiet interessert i deres syn på dødsfallet, men hevder at de ble regelrett avvist.

- Hadde vi ikke hatt venner og bekjente som stod på, og gjorde det de kunne, ville denne saken vært henlagt med en gang. Ingen i politiet ville høre på oss, sier Marion.

Obduksjonsrapporten over telefonen Hun ventet hele tiden på tilbakemelding fra politiet etter at det ble kjent at det var hennes datter de hadde funnet i vannet utenfor Sandøya ved Brevik. Det kom ikke. Først da hun anmeldte saken, fikk hun snakke med en politimann.

- Han leste opp obduksjonsrapporten og forklaringen til han som nå er siktet over telefonen. Ingen kom hjem for å snakke med meg.

I dag skal hun til Sandefjord for å forklare seg om datterens dødsfall for første gang. Vel seint synes moren.

Venner stod på Hun er ikke alene om å ha sterke meninger. Nære venner av datteren, som ønsker å være anonyme, forteller at også de ringte flere ganger for å få politiet interessert i saken. Først da de klarte å få fram beviser fra blant annet overvåkingskamera på Brotorvet handlesenter, som viser siktede og den døde kvinnen gående, ble det fart i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer