Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen jubel for Demi

RIK OG SLAKTET: Demi Moore fikk 80 millioner kroner for filmen «Striptease». Men filmen, som hadde lukket premiere i USA i går, har fått svært negativ omtale. NEW YORK (Dagbladet): Berømte pupper og haugevis av penger kan bli det eneste Demi Moore sitter igjen med fra filmen «Striptease». Forhåndsomtalene har vært negative, og når stjernene i tillegg skyr oppmerksomhet, lukter det av et gedigent magaplask .

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Striptease», som Moore fikk 80 millioner kroner for å spille inn, hadde USA-premiere i går. På pressekonferansen tidligere på dagen lot skuespillerinnen en hel bråte med journalister i stikken, da hun brått bestemte seg for at hun ikke ville gi intervjuer til mer enn en håndfull utvalgte.

Sliten regissør

I tillegg glimret motspiller Burt Reynolds med sitt fravær, og tilbake satt en sliten og oppgitt «Striptease»-regissør, Andrew Bergman.

- Er Demis pupper ekte? spurte en svensk journalist.

- Kanskje det er slike spørsmål som gjør at hun ikke vil la seg intervjue, repliserte Bergman spydig.

Ny sluttscene

Bare to uker før premieren måtte skuespillerne inn for å filme en ny sluttscene. Årsaken var at et testpublikum reagerte negativt på den opprinnelige slutten, der den slibrige kongressmannen (Burt Reynolds) angriper strippersken Erin Grant (Demi Moore).

I tillegg måtte en fest på strippeklubben Scores på Manhattan, der Demi lærte seg å svinge naken rundt metallpåler, skrinlegges fredag, fordi to av dørvaktene ble skutt og drept, noe som fikk kjempeoppslag i New Yorks aviser.

Negativ omtale

Etter kjempefloppen «The Scarlet Letter» og den middelmådige «Et medlem av juryen» var det nettopp «Striptease» som skulle bevise at Demi er verdig tittelen som verdens best betalte skuespillerinne.

Men falske pupper eller ei - filmen har fått nærmest udelt negativ omtale i amerikanske aviser og magasiner. En coverstory i denne ukas «People» portretterer Moore som en knallhard karrierejeger som er villig til å gjøre alt for å nå toppen. «Få, om noen, kvinnelige filmstjerner ville latt publikum saumfare kroppen sin på den måten Demi gjør i denne filmen,» skriver bladet.

Forsvarer Demi

Regissør Bergman forsvarer imidlertid sin stjerne.

- Hun jobber hardere enn noen andre jeg kjenner. Hun stolte virkelig på meg, ellers ville hun ikke gjort denne filmen.

Demi Moore og Bruce Willis' eldste datter Rumer (7), spiller også Moores datter i filmen. «Striptease», som er basert på Carl Hiaasens roman, handler om en alenemor som må ty til stripping for å finansiere kampen for foreldrerett til datteren.

- Dette er i bunn og grunn en komedie, selv om den ikke har en vits hvert femte minutt. Det er synd at alt man hører om er Demis pupper og hvor mye penger hun tjener, sier Bergman, som håper europeisk publikum vil være mer åpne for filmen enn det amerikanerne ser ut til å være.

Filmen kommer til Norge til høsten.