Ingen kø etter lastebilblokade

SJØLYST (Dagbladet): Til tross for at rundt 200 lastebilsjåfører blokkerer store innfartsveier i Oslo, går trafikken omtrent som normalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rundt 20 trailere og lastebiler sperret trafikken i sju av de åtte feltene ved bomstasjonen på SJølyst. Bare kollektivfeltet er i bruk. Likevel går trafikken omtrent som normalt. De bilistene som møtte sperringene valgte å bruke kollektivfeltet. Mange har i tillegg vært klare over blokaden, og har valgt å la bilen stå hjemme i dag. Den eneste som fikk problemer på grunn av blokaden på Sjølyst var et ungt medlem av FrPs ungdom. Han troppet energisk opp mellom lastebilene, bar en plakat der det sto at Akershus FpU sympatiserer med lastebileierne, og ble ganske paff da han så at alt gikk ganske greit for seg. Hutrende utbrøt han: «Hvorfor kjører alle i kollektivfeltet?» Så pakket han kjapt sammen demonstrasjonsplakaten sin, tente en røyk og forlot aksjonen.

Opptrapping og ny aksjon

- - Vi skal ikke lage det helt store kaoset i dag, men vi vurderer ny aksjon på mandag. Da vil vi tette enda flere veier inn til Oslo, sier blokadesjef Knut Enger til Dagbladet :på nettet.

Enger regner med at flere hundre lastebilsjåfører vil være med på dagens blokade i Oslo.

NY AKSJON: Lastebilsjåførene blokkerte nok en gang innfartsveiene til Oslo.
OPPSTILLING: Fra klokka seks i dag morges var lastebilsjåførene på plass ved bomstasjonen på Sjølyst.