Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ingen koseprat, sier Bondevik om Sharon-besøk

Israels statsminister Ariel Sharon har bedt statsminister Kjell Magne Bondevik avslutte kontakten med Yasser Arafat. -Uaktuelt, sier Bondevik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kan ikke fullstendig avskjære kontakten med han som er den lovlige valgte president, men hovedkontakten når det gjelder fredsprosessen går jo mot den nyvalgte palestinske president Mahmoud Abbas, sier Bondevik til TV2. Bondevik sier videre at han vil gjøre besøket til den israelske statsminister til et møte med politiske samtaler. - De skal være med klare meldinger og ikke koseprat, sier Bondevik. Molde (NTB): Israels statsminister Ariel Sharon har bedt statsminister Kjell Magne Bondevik avslutte kontakten med Yasser Arafat. -Uaktuelt, sier Bondevik.

- Vi kan ikke fullstendig avskjære kontakten med han som er den lovlige valgte president, men hovedkontakten når det gjelder fredsprosessen går jo mot den nyvalgte palestinske president Mahmoud Abbas, sier Bondevik til TV2.

Bondevik sier videre at han vil gjøre besøket til den israelske statsminister til et møte med politiske samtaler.

- De skal være med klare meldinger og ikke koseprat, sier Bondevik.

(NTB)