Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen la merke til flystyrt i USA

Piloten omkom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen la merke til det, da et småfly krasjet og flygeren omkom på flyplassen ved Nashville i den amerikanske delstaten Tennessee. Først da piloten på et annet fly fikk øye på vrakrester, ble det slått alarm.

Småflyet havarerte rundt klokken tre natt til tirsdag, men først etter soloppgang ble ulykken oppdaget, het det på CNNs nettsider onsdag. Kontrolltårnet på flyplassen var fullt bemannet, men ingen der så det enmotors Cessna-flyet.

Det er ikke på det rene om flygeren hadde vært i kontakt med tårnet eller om han hadde sendt ut nødsignal. Men det er på det rene at det var tåke og dårlig sikt i området rundt flyplassen da ulykken skjedde.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling