- Ingen legger et lik i sin egen hage

Sigrid-siktet (64) sto og mekket bil med medsiktet (37) da bevæpna politi stormet verkstedet hans. I dag ble han løslatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg visste ikke at det lå noe lik ved verkstedet mitt. Ingen legger et lik i sin egen hage, sier den drapssiktede 64-åringen i Sigrid-saken til Dagbladet.

I dag tidlig ble han løslatt etter snart to måneder i varetekt på Ila fengsel. I hele ettermiddag har han møtt forskjellige medier etter tur og orden på kontoret til sine advokater Aase Karine Sigmond og Heidi Ysen. Men politiet har gitt ham streng beskjed om å ikke gå i detaljer om saken eller den medsiktede 37-åringen, som fortsatt sitter varetektsfengslet i saken. Han sier det derfor er mye han ønsker å si, men ikke har anledning til. Begge de to siktede nekter straffskyld.

- Jeg er ikke i saken, gjentar 64-åringen flere ganger under møtet med Dagbladet.

- Bittert - Det føles bittert å sitte fengslet for noe du ikke har gjort. Nå håper jeg det går fort framover og at politiet sjekker meg ut av saken. Det er ikke noe morsomt å sitte isolert i halvannen måned, sier han, og mener han etter hvert i isolasjonsperioden slet med søvn- og konsentrasjonsvansker, samt hyppig hodepine.

Han sier han har skrevet mye mens han har vært isolert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer