Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen lockout i avisene

Hovedstyret i Norske Avisers Landsforening (NAL) har i ettermiddag besluttet å ikke gå til lockout i de avisbedriftene som er unntatt fra avisstreik av Norsk Journalistlag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hovedstyret i NAL har i stedet gitt organisasjonens arbeidsutvalg fullmakt til å vurdere situasjonen fortløpende og eventuelt iverksette lockout hvis det er nødvendig.

Journalistene i Dagbladet, Dagsavisen, Klassekampen, Bergensavisen og Rogalands Avis blir ikke tatt ut i streik fra 20. juni dersom meklingen mellom NJ og NAL ikke fører fram innen fristens utløp 19. juni.

Forhandlingsleder for NAL, Arvid Sand ønsker ikke å kommentere bakgrunnen for at de droppet lockout. han sier likevel at arbeidsutvalget kan bestemme seg for loclkout allerede i dag. Medlemmene i arbeidsutvalget har kontakt på telefon i helga. En eventuell lockout vil tre i kraft fire dager etter at den er varslet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling