Ingen merket at han falt ut fra 8. etasje

20-åring funnet hardt skadd på gata i Oslo. Festdeltakere fikk krisehjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 20 år gammel mann ligger på  Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader  etter at han falt ut fra en balkong i 8. etasje i en bygård i Harald Hårfagres gate på Majorstua i Oslo lørdag kveld.

Det som trolig var en ulykke, skjedde rundt klokka 23.20. Fallet var på minst 16 meter.

20-åringen har ligget på operasjonsbordet i natt.

- Politiet har ingen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt. Det er heller ingen kjent forhistorie som peker i noen annen retning enn en ulykke. Men vi har ikke fått kontakt med noen som vet hva som har skjedd, sier vaktleder Tone Bærland ved sentralvakten i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no ved 06-tiden.

Det var en fest med mange ungdommer i leiligheten. Festdeltakere kom og gikk.

Krisehjelp

- Det var mellom 20 og 30 unge mennesker i leiligheten da 20-åringen falt fra balkongen. Men ingen på festen har merket at han ble borte. Det var en forbipasserende på fortauet som varslet politiet, sier vaktleder Bærland.

Mange av festdeltakerne var i sjokktilstand og sterkt preget av det som hadde skjedd da politi og ambulanse kom til stedet.

 FALT FRA 8. ETASJE:  Den 20 år gamle mannen ble brakt til Ullevål universitetssykehus, hardt skadd etter å ha falt fra balkongen i 8. etasje i bygget i bakgrunnen. Foto: HANS KNUDSEN, FIRSTFOTO.
FALT FRA 8. ETASJE: Den 20 år gamle mannen ble brakt til Ullevål universitetssykehus, hardt skadd etter å ha falt fra balkongen i 8. etasje i bygget i bakgrunnen. Foto: HANS KNUDSEN, FIRSTFOTO. Vis mer

Legevaktas kriseteam ble koplet inn, og mange av ungdommene tok imot tilbudet om hjelp der.

Ingen merket at han falt ut fra 8. etasje