Ingen nordmenn på de to hotellene

Seks utlendinger blant over 100 drepte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Situasjonen i Mumbai var torsdag morgen  fortsatt uoversiktlig, og indiske myndigheter har ikke informert den norske ambassaden om at nordmenn er blitt rammet av angrepene.

- Vi har vært i kontakt med indiske myndigheter for å finne ut om det er nordmenn involvert i det som har skjedd, men myndighetene har ikke oversikt over det ennå, sa ministerråd Lasse Bjørn Johannessen til NTB ved 4-tiden natt til torsdag.

Han opplyser til P4 at ambassaden har fått bekreftet at det ikke sto noen nordmenn på gjestelistene på de to hotellene Oberoi og Tah Mahal Palace, der mililtæret har befridd gisler i natt.

Seks utlendinger

Ved 05-tiden opplyste indisk politi til Reuters at det foreløpig er registrert seks utenlandske statsborgere blant de drøyt 100 som mistet livet.

Det ble gjennomført angrep en rekke steder i Mumbai onsdag, og det ble tatt gisler flere steder, blant annet på to store hoteller.

- Det er fortsatt ikke klart hvem de omkomne er, og de indiske myndighetene har fortsatt ingen navneliste sier Johannessen. (NTB).

 INGEN NORDMENN PÅ GJESTELISTENE:  Gisler fra Hotel Taj Mahal Palace
blir brakt i sikkerhet etter nattens militæraksjon. Foto: AFP/SCANPIX.
INGEN NORDMENN PÅ GJESTELISTENE: Gisler fra Hotel Taj Mahal Palace blir brakt i sikkerhet etter nattens militæraksjon. Foto: AFP/SCANPIX. Vis mer
Ingen nordmenn på de to hotellene