Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ingen ny krisehjelp til Hellas før oktober

Avhengig av grønt lys fra utsendingene fra IMF, EU og Det internasjonale pengefondet.

FÅR IKKE KRISEHJELP: Den greske statsministeren, Antonis Samaras, og finansminister Yannis Stournaras under et møte i Aten 8. august. Foto: AFP PHOTO / ARIS MESSINIS
FÅR IKKE KRISEHJELP: Den greske statsministeren, Antonis Samaras, og finansminister Yannis Stournaras under et møte i Aten 8. august. Foto: AFP PHOTO / ARIS MESSINIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utsendingene fra IMF, EU og Det internasjonale pengefondet kommer til å bli i Hellas ut september, ifølge en EU-kilde. Dermed får ikke Hellas noen ny kriseutbetaling før i oktober.

Utsendingene er i Hellas for å vurdere hvordan greske myndigheter gjennomfører kuttene og omstruktureringene som var betingelsene for redningspakken på totalt 130 milliarder euro, nesten 1.000 milliarder kroner.

Hellas er avhengig av grønt lys fra utsendingene for å få neste utbetaling på 31,5 milliarder euro. EU-kilden sier imidlertid at Hellas ikke har oppfylt kravene som er blitt stilt.

- Det gjenstår mye arbeid, understreker kilden.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media