- Ingen nye forhandlinger er avtalt

Men det er fortsatt ikke for seint å avslutte streiken, mener KS.

INGEN NYE FORHANDLINGSAVTALER: Avdelingsdirektør i Kommunenes Sentralforbund (KS), Hege Mygland forteller Dagbladet i dag at det ikke er blitt avtalt noen nye meklingsforhandlinger mellom partene i skolekonflikten. - Vi er åpne for å møte partene når de vil, sier hun.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
INGEN NYE FORHANDLINGSAVTALER: Avdelingsdirektør i Kommunenes Sentralforbund (KS), Hege Mygland forteller Dagbladet i dag at det ikke er blitt avtalt noen nye meklingsforhandlinger mellom partene i skolekonflikten. - Vi er åpne for å møte partene når de vil, sier hun. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Avdelingsdirektør i KS, Hege Mygland forteller Dagbladet at partene i lærerkonflikten i går gikk fra hverandre uten at det ble avtalt noen ny dato eller et nytt tidspunkt for ytterligere forhandlinger. - Vi har sittet sammen med partene i forhandlinger fire dager i strekk nå. I går satt vi i vel 12 timer. Dialogen var god, og vi strakk oss langt og kom med flere forslag på alle punktene vi diskuterte. Men det var ikke mulig å finne en løsning alle kunne være med på. Vi opplever at vi strakk oss langt, men at Utdanningsforbundet hadde mindre å gå på, sier Mygland til Dagbladet.

På sine nettsider skriver KS at det er fortsatt ikke for sent å få avsluttet streiken før elevene skal møte på skolen på mandag.

- Ved å overlate saken til Rikslønnsnemnda, kan elever og lærere være på skolen igjen på mandag, sier Per Kristian Sundnes, forhandlingsleder i KS.

Dette forslaget står fortsatt åpent, opplyser Mygland overfor Dagbladet.

- Ikke forstått alvoret - Alle partene kan når som helst komme til oss. Utdanningsforbundet har foreløpig sagt nei til forslaget. Vi mener imidlertid det eneste forsvarlige nå er å overlate saken til Rikslønnsnemda, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer