Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen pågrepet etter drap i Narvik

BODØ (NTB): Mannen som ble funnet hardt skadd sammen med en død kvinne i Narvik i går, er operert og ligger i respirator. Tilstanden er alvorlig, men stabil. Politiet etterforsker saken som mulig drapssak, men har ikke pågrepet noen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen og kvinnen ble i går ettermiddag funnet i kvinnens leilighet på Ankenesstrand 6-7 kilometer sør for Narvik sentrum. Kvinnen var da død og mannen hardt skadd. Den drepte kvinnen var 48 år, mens den skadde mannen er 56 år. De to kjente hverandre, men politiet vil ikke bekrefte opplysninger i flere aviser i dag om at de to var tidligere samboere.

Ifølge flere aviser skal mannen ha blitt funnet med en kniv i brystregionen. Kniven ble først fjernet da han ankom Regionsykehuset i Tromsø.

- Ikke husbråk

Politiet i Narvik avkrefter overfor NTB tidligere opplysninger om at de ble tilkalt til stedet på grunn av husbråk. De ønsker ikke å gå ut med detaljer i saken.

- Vi er på et tidlig stadium i etterforskningen, og ønsker å begrense opplysningene om åstedet og handlingsforløpet. Vi frykter at all informasjon som lekker ut kan skade den videre etterforskningen, sier politiinspektør Hugo Storø til NTB.

Vitneavhør

Politiet i Narvik fikk i dag bistand av to tekniske og to taktiske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen i Oslo (Kripos).

- Det ble foretatt tekniske undersøkelser på åstedet hele dag. Vi har også begynt vitneavhør at et ti-talls personer som vi mener har interesse for saken. På dette tidspunktet har vi valgt ikke å sikte noen eller erklære noen for mistenkt i saken, sier Storø.

Meldte fra

Politiet fikk melding om dødsfallet ved 15.15-tida i går, etter at en kvinne fra et offentlig kontor i Narvik, som tilfeldigvis befant seg i nærheten av stedet, meldte fra. Etter politiets mening var det mye som tydet på at dødsfallet nylig var skjedd.

Den døde kvinnen ble i ettermiddag fraktet til Regionsykehuset i Tromsø. Politiet opplyser at hun skal obduseres i morgen. Den foreløpige obduksjonsrapporten er ventet å være klar samme ettermiddag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!