Ingen pågrepet etter drap i Narvik

BODØ (NTB): Mannen som ble funnet hardt skadd sammen med en død kvinne i Narvik i går, er operert og ligger i respirator. Tilstanden er alvorlig, men stabil. Politiet etterforsker saken som mulig drapssak, men har ikke pågrepet noen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen og kvinnen ble i går ettermiddag funnet i kvinnens leilighet på Ankenesstrand 6-7 kilometer sør for Narvik sentrum. Kvinnen var da død og mannen hardt skadd. Den drepte kvinnen var 48 år, mens den skadde mannen er 56 år. De to kjente hverandre, men politiet vil ikke bekrefte opplysninger i flere aviser i dag om at de to var tidligere samboere.

Ifølge flere aviser skal mannen ha blitt funnet med en kniv i brystregionen. Kniven ble først fjernet da han ankom Regionsykehuset i Tromsø.

- Ikke husbråk

Politiet i Narvik avkrefter overfor NTB tidligere opplysninger om at de ble tilkalt til stedet på grunn av husbråk. De ønsker ikke å gå ut med detaljer i saken.

- Vi er på et tidlig stadium i etterforskningen, og ønsker å begrense opplysningene om åstedet og handlingsforløpet. Vi frykter at all informasjon som lekker ut kan skade den videre etterforskningen, sier politiinspektør Hugo Storø til NTB.

Vitneavhør

Politiet i Narvik fikk i dag bistand av to tekniske og to taktiske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen i Oslo (Kripos).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer