Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen pågrepet etter drosjeknivstikking i Tønsberg

Ingen er pågrepet etter at en drosjesjåfør ble knivstukket i Tønsberg i går kveld. Politiet leter etter en ung gutt. Sjåføren er ikke livstruende skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han er noe medtatt og har skader i hodebunn, ansikt og nakke, sier avdelingsoverlege Tor Bjørang ved Vestfold sentralsykehus til NTB.

Mannen er operert og blir trolig liggende på sykehuset noen dager, men noe langvarig opphold er det ikke snakk om.

Knivstikkingen skjedde på en parkeringsplass ved Gressbanen i Tønsberg ved 19-tiden i går kveld. Sjåføren ble stukket fire ganger. Det skal ikke ha vært vitner til knivstikkingen.

Gjerningsmannen stakk av med drosjen, men den ble funnet kort tid senere i Tønsberg sentrum. Kniven ble funnet like ved bilen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling