Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen pågrepet etter knivstikkingen

16-åring angrepet av gjeng på Oslo-buss i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ingen er foreløpig pågrepet etter at en 16 år gammel gutt ble knivstukket på en buss i Oslo fredag.

Seks mot én

16-åringen kom på buss 25 fra Groruddalen til Majorstuen sammen med en kamerat og kom i klammeri med en guttegjeng på fem - seks stykker. Da gutten gikk av i Kjelsåsveien, fulgte gjengen etter.

- De ble videre kranglig og 16-åringen ble påført stikkskader i brystet, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Opereres nå

16-åringen ble operert lørdag, og situasjonen er ifølge sykehuset stabil. Gutten er ennå ikke avhørt. Politiet går gjennom egne registres og overvåkingsvideoen fra bussen for å identifisere gjerningsmennene. De vurderer å sende ut en etterlysning.

 STUKKET I BRYSTET: 16-åringen opereres nå. Gjerningsmennene er fortsatt på frifot. Foto: Harald Paulsen
STUKKET I BRYSTET: 16-åringen opereres nå. Gjerningsmennene er fortsatt på frifot. Foto: Harald Paulsen Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling