Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen pågrepet etter skyting i Oslo

Politiet rykket ut til Vestli i Groruddalen lørdag kveld etter skyting og bråk mellom ungdommer.

VESTLI: Politiet har rykket ut til Vestli i Groruddalen lørdag kveld etter meldinger om skyting og bråk mellom ungdommer.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
VESTLI: Politiet har rykket ut til Vestli i Groruddalen lørdag kveld etter meldinger om skyting og bråk mellom ungdommer. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du tips eller bilder? Send til 2400@dagbladet.no

(Dagbladet): Flere politipatruljer rykket til Vestli i Groruddalen lørdag kveld hvor det har vært meldt om ansamling og bråk mellom ungdommer.

- Vi er på stedet. Det er opplysninger om at det skal være avfyrt skudd. Vi har ikke funnet noen skadde, men fortsetter å søke i området, skrev politiet i Oslo på Twitter lørdag kveld.

Ingen skadde ble funnet da politiet kom fram til stedet, men en tomhylse ble funnet, bekrefter operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo overfor NTB.

– Vi fikk melding om en stor ansamling av ungdommer på Vestli klokka 19.30. Mens vi var på vei dit, fikk vi melding om at det var avfyrt skudd, sier hun.

15 mot én

Ifølge vitner VG har pratet med startet det hele med at en rekke maskerte ungdommer angrep en eller to personer på Vestli torg. Det ene offeret skal da ha løpt in på en pizzarestaurant for å søke tilflukt. Det var også der det ble avfyrt minst ett skudd.

– De slåss utenfor, her og der, og plutselig løp han ene inn. Det så ut som han søkte tilflukt i restauranten. Jeg tror det var 15 mot én, sier et vitne på pizzarestauranten til avisa.

Ingen er meldt skadd, og alle ungdommene var borte da politiet kom til stedet.

Flere vitner var i nærheten og ble avhørt. Det er også flere overvåkingskameraer som kan gi interessante opplysninger.

En rekke voldsepisoder

Det har vært en rekke volds- og skyteepisoder i Oslo de siste månedene, og politiet sendte derfor alt av tilgjengelige ressurser til Vestli lørdag kveld.

– Vi jobber parallelt etter flere spor, sier Heidenstrøm til NTB.

Det er bare noen uker siden politiet ble angrepet av en ungdomsgjeng nettopp på Vestli, ifølge Aftenposten. Også da skal flere av de involverte ha vært maskert.

Politiet opplyste da at patruljen ble angrepet uten grunn av rundt 20 ungdommer som oppførte seg aggressivt og kastet snøballer.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media