Ingen sak

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Alle er enig i at Arbeiderpartiets sekretær Hans Marius Johnsen begikk en brøler da han i sin 1. mai-tale omtalte Fremskrittspartiets stortingsrepresentant Jan Simonsen som homofil. Det har da heller ikke manglet på beklagelser og anger både fra Johnsen og Arbeiderpartiets side. De har lagt seg helt flate. Men Simonsen vil ikke nøye seg med det. Nå går han til søksmål med krav om oppreisning på en halv million kroner. Han gjør det på vegne av det politiske miljøet, og for at det må settes grenser, sier han.
  • Det er en helt unødvendig prosess. Ingen grenser er flyttet med det overtrampet som skjedde. Heller ikke bør Simonsen bekymre seg på vegne av det politiske miljøet. Det eneste han er ute etter, er selvsagt å ramme en politisk motstander og presse saken for alt den er verdt til politisk bruk. For vi går ut fra at det ikke er penger Simonsen er ute etter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer