Ingen savnet etter storbrann

Politiet søker etter mulig omkomne i brannruinene i Hole.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et boligkompleks bestående av 33 boenheter ble totalskadet etter en brann i morges. Ved 13.00 tiden i formiddag lette politiet fortsatt etter flere som kan ha befunnet seg på stedet.

Politiet fikk melding om brannen klokken 04.30 i morges, og har tidligere i dag evakuert beboerne som skal ha befunnet seg i boligkomplekset.

- Vi har fått hentet alle de 40 vi har fått beskjed om at er registrerte beboere, men vi vet ikke om det kan ha vært andre i bygget. Det er ikke meldt om noen savnede, så vi er optimistiske. Men det ville ikke overraske oss om vi fant noen, sier Magne Rustad, stabssjef i Nordre Buskerud politidistrikt.

Letingen vil pågå en stund til. Ettersom flere av leilighetene i boligkomplekset er opphetet av brannen, vil det kunne ta dager før de kan gjennomsøkes.

De som tidligere i dag ble evakuert, blir nå tatt hånd om av politi, frivillige mannskaper og kriseteam.

Brannen er slukket, men bygget er totalskadet. Det er for tidlig å si hva årsaken til brannen er.

LETER:  Politiet jobber med å finne ut om alle kom seg ut av det brannherjede bolig- og forretningskomplekset i Vik i Hole i Nordre Buskerud. 36 personer er evakuert, og politiet vet ikke med sikkerhet at alle har kommet seg ut. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
LETER: Politiet jobber med å finne ut om alle kom seg ut av det brannherjede bolig- og forretningskomplekset i Vik i Hole i Nordre Buskerud. 36 personer er evakuert, og politiet vet ikke med sikkerhet at alle har kommet seg ut. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Ingen savnet etter storbrann