VIL FORHINDRE ASYLSØKNADER: Den integrasjonspolitiske talspersonen for Sverigedemokraterna, Paula Bieler, fotografert på partiets presskonferanse på riksdagens pressesenter i Stockholm. Partiet ønsker å drive en kampanje i Sverige og i utlandet for å hindre at folk kommer til Sverige for å søke asyl.  Foto: Claudio Bresciani / TT / Kod 10090
VIL FORHINDRE ASYLSØKNADER: Den integrasjonspolitiske talspersonen for Sverigedemokraterna, Paula Bieler, fotografert på partiets presskonferanse på riksdagens pressesenter i Stockholm. Partiet ønsker å drive en kampanje i Sverige og i utlandet for å hindre at folk kommer til Sverige for å søke asyl. Foto: Claudio Bresciani / TT / Kod 10090 Vis mer

- Ingen skal en gang tenke tanken på å komme hit

Sverigedemokraterna ønsker å påvirke både i Sverige og i utlandet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sverigedemokraterna vil tilbringe mindre tid i nasjonalforsamlingen og sette ressursene inn på å drive kampanje blant folk flest og i utlandet for å hindre folk fra å søke asyl i Sverige.
 
- Ingen skal en gang tenke tanken på å komme hit, sier SDs integrasjonspolitiske talsperson Paula Bieler.

Ønsker å påvirke folk flest Partiet mener det ikke er flere muligheter å hente i Riksdagen, og derfor ser ledelsen på det som mer fornuftig å tilbringe tiden andre steder, for å påvirke opinionen blant folk flest.

Håpet er at påvirkningen skal bli så stort at de øvrige politiske partiene tvinges til å skifte mening i sine syn på innvandring, ifølge SD.

Kampanje mot innvandring Partiet skal sette i gang en kampanje for å få i stand folkeavstemning i Sverige om innvandring, og i utlandet skal potensielle asylsøkere blir fortalt i klare ordelag at de ikke bør dra til Sverige.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer