- Ingen spor etter bilen

Resultatløs leting i natt. Kan ha hatt stjålne skilter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Gudbrandsdalen har i hele natt lett etter de to ranerne som i går brøt seg inn i et bolighus til en millionær på Otta.

Der holdt de hans kone og datter som gisler. Da mannen (54) selv kom hjem ble hele familien kneblet og bundet, og deretter låst inne i kjelleren.

Hvem de to ranerne er har politiet ennå ikke noe svar på.

- Fornærmede tror de to snakket østeuropeisk seg imellom, sier Roald Sveen,operasjonsleder ved Gudbrandsdalen politidistrikt, til Dagbladet.no.


- Ingen vitner
De to mennene stakk av i en svart Audi, og flukten ble observert av Per Kristian Hallan (52) som bor i nabolaget. 

- De kjørte avgårde som om ingenting hadde skjedd. Farta var ikke spesielt høy, sa han til Dagbladet. no i går kveld.


Etter dette stopper alle spor
.

- Vi har ikke fått inn noen flere vitner som har sett bilen eller mennene etter dette, opplyser Sveen. Likevel har politiet rundt ti tips de nå undersøker nærmere.  Flere skal ha sett bilen i området i tida før ranerne slo til mot familien.

Overvåkningsfilm

BOR HER: I dette huset ble moren og tenåringsdatteren holdt som gisler av brutale og bevæpnede ranere. Foto: Anne Helga Tallerås
BOR HER: I dette huset ble moren og tenåringsdatteren holdt som gisler av brutale og bevæpnede ranere. Foto: Anne Helga Tallerås Vis mer

Politiet har i natt søkt etter bilen med alt mannskap de hadde disponiblet.

- Vi har ikke lykkes med å finne bilen så langt, men vi ikke gitt opp, sier Sveen til Dagbladet.no.

Bilen de to stakk av med skal være en svart Audi A6, som mangler bakrute. I hele natt har politet sett gjennom overvåkningsfilmen til en bensinstasjon i nærheten, i håp om å få et glimt av bilden. Så langt har dette arbeidet vært resultatløst.

Les også: - Det var en forferdelig opplevelse

Politiet ser ikke bort fra at Audien som ble brukt under Otta-ranet torsdag var utstyrt med skilter som ble stjålet i Sør-Fron, skriver Gudbrandsdølen Dagningen  i dag.  Natt til tirsdag ble en Audi i dette området frastjålet sine skilt.