Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen spor etter Jacob (18)

Politiet har ingen spor etter 18 år gamle Jacob Alexander Lilleaas som er meldt savnet i Trondheim. Gutten ble sist sett i Trondheim sentrum klokka 3.30 natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

18-åringen fra Malvik kommune i Sør-Trøndelag hadde vært på fest på Skansen og var på vei inn til Trondheim sentrum da han sist ble sett av noen kamerater. Deretter stopper alle spor.

Politiet gjennomførte søk i kanalen i går uten resultat.

- Vi vurderer fortsatt hva vi skal gjøre videre i denne saken. Det er mulig vi vil sette inn dykkere i søket, men dette er ikke endelig avgjort, sier operasjonsleder Atle Fagerli i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB i formiddag.

Jacob Alexander Lilleaas er 175 centimeter høy, har blondt langt hår og blå øyne. Han snakker trønderdialekt. (©NTB)

<B>SAVNET: Foreldrene til den 18 år gamle Alexander Lilleaas fra Hommelvik er redd for at det kan ha skjedd noe med sønnen etter at han ikke kom hjem etter en fest på Skansen i Trondheim natt til lørdag. Dykkere fra brannvesenet i Trondheim vil i løpet av formiddagen starte søk i kanalen i sentrum av byen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media