Ingen spor etter pengetransport-ranet

Politiet har ingen spor etter den maskerte mannen som ranet og skjøt mot to Securitas-vektere ved Gulskogen kjøpesenter i Drammen i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ranet skjedde da de to vekterne skulle hente innholdet i nattsafen fra Sparebank 1 sin filial på senteret ved 01.15-tida i natt.

- De to vekterne var inne i lokalet da raneren kom inn i rommet, og beordret dem til å legge seg ned, sier politiinspektør Knut Erik Huseby ved Drammen Politidistrikt til Dagbladet :på nettet.

- Etter å ha forsynt seg med penger og puttet dem i en bag, løp raneren ut av lokalet, og løsnet et skudd med et enhåndsvåpen før han forsvant i et motorkjøretøy.

Ukjent utbytte

Politiet vet ikke hvor mye penger raneren fikk med seg, i og med at innholdet i nattsafen besto av lørdagsbeholdningen fra alle butikkene på senteret.

Politiet vil ikke gå ut med signalement av raneren.

- Betyr det at dere jobber opp mot konkrete personer?

- Det kan jeg ikke kommentere, sier politiinspektør Knut Erik Huseby ved Drammen politidistrikt til Dagbladet :på nettet.

Politiet jobber nå med detaljene rundt ranet, og ifølge Huseby er de uten spor.

- Vi har mottatt en del tips, men har foreløpig ingen klare spor, sier han. Han ber personer som kan ha tips om ranet om å ta kontakt med politiet i Drammen.

Vekterne var inne til avhør i natt. Politiets teknikere jobber på åstedet.