Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen spor etter savnet kvinne (32)

Forlot hjemmet i Surnadal lørdag morgen. Siden har ingen sett henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Kvinne savnet på Nordmøre

(Dagbladet.no): Line Foss Øvsthus (32) forlot sitt hjem i Surnadal på Nordmøre klokka halv ni om morgenen forrige lørdag. Hun kjørte bort i familiens bil, og siden har ingen sett henne.

Politiet etterforsker saken. I dag sendte de ut en ekstern etterlysning av både kvinnen og bilen, en plommerød Chrysler Grand Voyager.

- Vi står uten spor i saken. Nå har det gått såpass lang tid, så det er et naturlig skritt å gå til etterlysning, sier politiadvokat Astrid Boland ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.no.

Ber om tips

Saken etterforskes som en forsvinningssak. Politiet kan imidlertid ikke utelukke at Line Foss Øvsthus er blitt utsatt for en kriminell handling, selv om de ikke sitter på opplysninger som tyder på dette.

- Vi har ingen holdepunkter for å tro noe som helst. Saken er helt åpen, sier Boland.

- Vi har gått bredt ut, og undersøker saken på alle mulige måter. Nå er vi veldig interessert i opplysninger og hjelp fra publikum, sier politiadvokat Boland til Dagbladet.no.

Foss Øvsthus hadde ikke med seg verken mobiltelefon, visakort eller penger da hun forsvant. 32-åringen har langt mørkt hår, og kjørte en plommerød Chrysler Grand Voyager 1995-modell med registreringsnummer VE 97352 og ekstralys i fronten.

• Se bilde av Line Foss Øvsthus på Adressa.no

Opplysninger om saken kan gis til:
•  Nærmeste politimyndighet: 02800
•  Nordmøre og Romsdal politidistrikt: 71 58 90 00

Hele Norges coronakart