Ingen spor etter savnet mann i Moss

Politiet er fremdeles uten spor etter en 29 år gammel mann fra Moss i Østfold som har vært savnet siden søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En lyshåret kvinne som ble etterlyst tirsdag, har meldt seg og er avhørt av politiet.

- Hun ga oss en del navn på personer som var på Nattoget pub mellom klokken 1.30 og 2.30 natt til søndag, sier politifullmektig Ida Melbo Øystese i Moss politidistrikt til NTB.

Politiet har også fått sikre observasjoner på den savnede mannen i gågata i Moss etter stengetid.

- Vi har avhørt et vitne som har snakket med den savnede i gågata. Dette var en viktig observasjon i og med at dette er en naturlig vei for den savnede å følge hjem, sier Melbo Øystese.

29-åringen har vært sporløst borte siden han forlot utestedet Nattoget i Moss natt til søndag. Politiet og Røde Kors har lett etter mannen i Moss sentrum og omegn, og dykkere har søkt langs kaiene i byen, men uten resultat. Letingen etter mannen ble avsluttet i går fordi politiet ikke har flere naturlige steder å lete.

- Videre søk vurderes kontinuerlig, men vi avventer hvilke opplysninger vi får under avhørene før vi tar noen avgjørelse på dette, opplyser Melbo Øystese.

Mannen, som bor hjemme hos sine foreldre i Moss, er kjent for å være en pålitelig og stabil person. Han skal heller ikke ha vært spesielt alkoholpåvirket da han forsvant.

- Vi har foreløpig ingen holdepunkter for å si at det har skjedd noe kriminelt i denne saken, men vi frykter at det har tilstøtt den savnede 29-åringen noe, sier Melbo Øystese. (NTB)