Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen spor etter savnet mann i Rogaland

Har avsluttet søk på land.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er savnet etter at en tom arbeidsbåt ble funnet med motoren i gang utenfor Finnøy og Helgøy i Rogaland lørdag. Landsøket etter mannen er avsluttet.

En ambulansebåt og to redningsskøyter deltar i søket lørdag kveld. Helikoptersøket ble avsluttet ved 17-tida, men et skip fra kystvakten er satt inn.

Søket foregår i området utenfor Talgje, Helgøy og Finnøy i Rogaland. Den savnede er en mann i slutten av 30-åra. Båten som ble funnet klokka 11.26 lørdag, er en 25-fots arbeidsbåt som tilhører et oppdrettsselskap.

Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) oppgir at mange arbeidsbåter har meldt seg for å være med i letingen. Ifølge HRS har det trolig bare vært én mann i båten.

- Mannen skulle ha vært på jobb klokka sju, han har ikke dukket opp, forteller vakthavende redningsleder Eirik Walle til NTB.

Båten lå natt til lørdag til kai ved Helgøy. Ingen har sett den dra ut lørdag, men ifølge HRS er det ikke sannsynlig at den har slitt seg.

- Vi avsluttet landssøket da det ble mørkt. Nå fortsetter vi letingen på sjøen inntil videre, sier operasjonsleder Karstein Tendenes hos politiet i Stavanger til NTB.

(NTB)

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media