Ingen spor etter savnet politimann

Politiet har sjekket ut flere tips, men står i kveld fortsatt uten spor etter den savnede politibetjenten Edvin Meling Hansen (32) som forsvant fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har søkt på alle steder der vi kan tenke oss at han kan ha forsvunnet. Vi har sjekket kaier, veier og så videre. Alle tips blir sjekket ut, sier operasjonsleder Sven Johannessen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Politiet hadde i dag fått inn en del tips fra folk som hadde sett biler av samme type som den Edvin Meling Hansen brukte da han forlot Fana politistasjon fredag kveld.

- Vi har sjekket ut alle disse tipsene, og for øyeblikket er det ingen tips som står på vent for å bli sjekket ut. Vi har ingen spor, sier Johannessen.

Politiet oppfordrer folk til å se etter den sivile politibilen Hansen kjørte da han forsvant, en mørk blå femdørs Ford Focus med registreringsnummer ST 58413.

Politiet holder fortsatt alle muligheter åpne for hva som kan ha skjedd med den savnede kollegaen.

(NTB)

Meling Hansen forlot sitt arbeidssted i en sivil, mørk blå, femdørs Ford Focus tjenestebil, reg. nr ST 58413. Han er 183 cm høy, 76 kg, slank kroppsbygning, oval ansiktsform, blågrønne øyne, halvlangt sort glatt hår med midtskill, sort skjegg på haken og bart. Han var iført en lys grå seilerjakke med røde og sorte felt, koksgrå fløyelsbukse, sorte marsjstøvler og en brunlig lue.