Ingen spor etter Sophie

Politiet i Tønsberg har ikke fått ett eneste tips eller noen opplysninger om Sophie har tatt veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den savnede Sophie Hvitstein, som til daglig bor hos faren sin, gikk fra morens hjem i Tønsberg klokka 18.30 fredag kveld for å handle på Rimi. Hun kom ikke tilbake, og ble meldt savnet ved midnatt natt til lørdag.

- Vi har så langt ikke fått ett eneste tips, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB i dag.

Sophie Hvitsteins mobiltelefon lå igjen hos moren. Politiet har undersøkt både den og datautstyr for å se om hun kan ha avtalt å møte noen via internett. Foreløpig har ingen av disse undersøkelsene ført til noe konkret.

Politiet vet foreløpig ikke om jenta har rømt frivillig, eller om hun har vært utsatt for en ulykke eller en kriminell handling.

- Vi må gå bredt ut og holde alle muligheter åpne. I øyeblikket er det ingen opplysninger som tilsier at hun har vært utsatt for noe kriminelt, sier Aronsen.

Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med alle som kan ha opplysninger om den savnede jenta.

Tolvåringen er 163 centimeter høy og har fyldig kroppsbygning. Hun har langt, mørkt hår og har en sølvring festet høyt oppe på høyre øre.

Hvitstein hadde sannsynligvis på seg en rød collegejakke med grønt og turkis felt på brystet hvor det står skrevet «Marwin» og svarte dongeribukser da hun forsvant.