Ingen tatt for knivstikking i Frognerparken

Politiet har i dag avhørt tre gutter som var involvert i gårsdagens slåsskamp i Frognerparken

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fire personer ble skadd da det oppsto slåsskamp mellom flere ungdommer i går kveld. Politiet opplyser at det var mange involverte, og jobber nå med å finne ut hvem som deltok i slåsskampen.

- Vi er interresert i å komme i kontakt med vitner som har sett hva som skjedde rundt Monolitten, sier førstebetjent Dyveke Schjøtt ved Majorstua politistasjon.

Det er ennå uklart hvorfor slåsskampen startet. To personer ble slått i hodet med flasker, en person ble stukket med en gjenstand og måtte kjøres til Legevakten for å sy.

Hardest gikk det utover en gutt på 17 år som ble jaget til Frognerparkens hovedport. Der ble han slått og sparket av ukjente gjerningsmenn. Gutten ble kjørt til Ullevål sykehus, han har lettere hodeskader og er inne til observasjon.

BLODIG OPPGJØR: Seks personer ble knivstukket, og tre av disse ble kjørt bort i ambulanse etter angrep ved hovedinngangen til Frognerparken i Oslo sent i går kveld. Foto: Morten Holm / SCANPIX
BLODIG OPPGJØR: Seks personer ble knivstukket, og tre av disse ble kjørt bort i ambulanse etter angrep ved hovedinngangen til Frognerparken i Oslo sent i går kveld. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer