Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen tegn til at stemmer telles

Opposisjonens representanter i Jugoslavias føderale valgkommisjon ser ingen tegn til at det telles stemmer i verken parlaments- eller presidentvalget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Opposisjonsrepresentanten Sinisa Nikolic forteller at han og kollega Maja Vasic, begge medlemmer av den sentrale valgkommisjonen, har vandret gjennom den enorme føderale parlamentsbygningen i Beograd i 24 timer for å finne noen som kunne fortelle dem hva som foregår, uten suksess.

- Vi forsøker å få vite alt som måtte ha interesse, men møter bare en vegg av taushet, sa Nikolic, representant for den største opposisjonsblokken DOS, til Reuters på telefon inne fra parlamentsbygningen.

- Vi streifer rundt i bygningen, og hver gang vi møter et medlem av valgkommisjonen, så flykter de fra oss, sa han og la til at kommisjonen ikke har hatt møte siden valgkvelden.

Nikolic sa tidsfristen for opptelling av stemmene fra president-, lokal- og parlamentsvalget hadde utløpt klokka 1600, uten at noen hadde sett stemmene bli levert.

De to tør ikke forlate parlamentsbygningen av frykt for ikke å slippe inn igjen.

(NTB)