- Ingen tvil hva Ingrid selv hadde ønsket

Trøndelag Ap fortsetter med nedtonet valgkamp fram til Ingrid Aune er begravet. Enkelte steder i fylket blir det i helga ingen valgkamp i det hele tatt.

GIKK BORT: Ingrid Aune døde i et båtulykke natt til torsdag sammen med kjæresten Eivind Olav Evensen.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
GIKK BORT: Ingrid Aune døde i et båtulykke natt til torsdag sammen med kjæresten Eivind Olav Evensen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MALVIK/OSLO (Dagbladet): - Det er ingen tvil hva Ingrid selv hadde ønsket.

Per Olav Hopsø, leder i Trøndelag Ap, sier sorgen ligger tungt over fylkeslaget etter ordfører Ingrid Aunes (33) bortgang i går.

- Ingrid hadde villet at vi skulle drive valgkamp som vanlig. Sånn var hun, fortsetter Hopsø.

Likevel blir det ikke slik. Hopsø forteller Dagbladet at valgkampen forblir svært nedtonet fram til Aune er begravet. Dato for begravelse er fortsatt ikke satt.

- Vi tar en vurdering på mandag om hvordan vi skal legge opp ting fram mot begravelsen og videre. Akkurat nå er det Ingrids og Eivind Olavs familie og venner vi tenker på, sier Hopsø.

Malvik-ordfører Ingrid Aune omkom i en båtulykke i Namsos sammen med kjæresten Eivind Olav Evensen (43). Evensen, som var kommunepsykolog i Namsos, ble erklært død ved ankomst til sykehuset, mens politiet torsdag ettermiddag opplyste at også Aune var død.

Svært redusert valgkamp

Fredag morgen var det en markering ved rådhuset i Malvik etter ulykken hvor ansatte, politikere og pårørende etter den avdøde Ap-ordføreren var samlet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer