Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen vet hvordan Ann-Mari døde

Kripos ble i ettermiddag ferdig med å undersøke stedet hvor Ann-Mari Seljeseth ble funnet død i går. Politiet utelukker fortsatt ingen teorier om hva som skjedde med den 15 år gamle jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha jobbet på spreng siden i går, er Kripos nå ferdig med å undersøke åstedet og området rundt holmen hvor den døde jenta ble funnet. I ettermiddag reiste etterforskerne til Bergen for å være med på obduksjonen.

I går ved 12.20-tiden ble Ann-Mari Seljeseth funnet død på en holme 50 meter fra riksvei 5 like øst for Florø sentrum. Ved 23-tiden ble den savnete jenta brakt fra funnstedet og inn til land. Hun hadde trolig ligget på Kvalsvikholmen siden fredag kveld, og ble funnet delvis avkledd og med hendene opp foran ansiktet. En del av klærne lå i nærheten, og oppå disse lå sålen fra en av skoene hennes.

Utelukker ingenting

Politiet i Florø vil ikke ut med flere opplysninger om dødsfallet før den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger i morgen. Etter det Dagbladet erfarer er det ennå ikke mulig for politiet å utelukke noen teorier om hva som skjedde fredag kveld. Med andre ord: Ingen vet om Ann-Mari ble drept eller om hun ble utsatt for en ulykke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling