Ingen videobilder av Gamal

SKIEN: Gamal Hosein har forklart at han passerte en bomstasjon mellom Skien og Porsgrunn noen timer etter at Gry forsvant. Men noe videoopptak av dette eksisterer ikke selv om bomstasjonen er utstyrt med videokamera.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Passeringen i bomstasjonen er den siste sikre observasjonen av siktede. Men tidspunktet for observasjonen er usikkert, og politiet har ikke klart å sikre seg videodokumentasjon.

Betalte

Politiet håpet i det lengste at bomstasjonen ved Borgestad mellom Skien og Porsgrunn skulle være videoovervåket. Det er stasjonen, men det er kun de som passerer ulovlig, som blir filmet. Gamal Hosein betalte 15 kroner manuelt til en person i luka på stasjonen, og vekslet noen ord med vakten. Det er vaktselskapet Securitas som har ansvaret for inndriving av passeringsavgift ved bomstasjonen.

Vakten har opplyst til politiet når han mener siktede passerte, og Gamal har selv forklart at det var en gang mellom 02 og 03 natt til søndag 14. januar.

Ingen videoopptak i Porsgrunn

Politiet gikk raskt ut og sikret seg videoopptak av sentrumsgatene i Skien og Porsgrunn da Gry Hosein først ble meldt savnet. Gry var ikke å se på noen av de opptakene som er funnet. Politiet i Skien har opprettet en egen gruppe med etterforskere til å se gjennom videoopptakene som finnes.

Da Gamal Hosein ble siktet for forsettelig drap, og senere forklarte at han hadde vært i Porsgrunn og Skien sentrum om natten, var ikke politiet like snar med å sikre seg videoopptak som eventuelt kan dokumentere dette. Derfor sitter politiet ikke på noe materiale som kan bekrefte det Gamal sier, eventuelt tidfeste når han kjørte rundt i de to Grenlandsbyene.