Ingen vil betale for Bondevik

Statsminister Kjell Magne Bondevik kom i limousin, spiste og drakk. Men ingen vil betale regninga for det fine besøket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SKIEN/PORSGRUNN (Dagbladet): -  Vi trodde pengene var sikret da Bondevik kom på besøk. Neste gang må jeg kanskje be om forskuddsbetaling, sier Robert Lind, innehaver av Café Osebro i Porsgrunn.

Han taper 80 000 kroner. Med seks kokker i sving sørget han for at Bondevik og over hundre gjester fikk fingermat og tapas da det statlige prestisjeprosjektet Gassnova ble åpnet den 24. januar.

Festen tok fort en annen vending .

Staten hadde engasjert Cox kommunikasjon i Oslo til å stå for arrangementet. Firmaet fikk en halv million for jobben, men har ikke betalt sine underleverandører i Porsgrunn. Cox kommunikasjon er konkurs.

Informasjonssjef Sissel Edvardsen i Olje- og energidepartementet sier til Dagbladet at ikke det var departementet som engasjerte firmaet til åpningen, men Gassnova.

 RASER:  Restauranteier Robert Lind og blomsterhandler Leif Bryn er sjokkert over at de ikke får betalt for å ha disket opp for statsminister Kjell Magne Bondevik. Foto: Torbjørn Berg
RASER: Restauranteier Robert Lind og blomsterhandler Leif Bryn er sjokkert over at de ikke får betalt for å ha disket opp for statsminister Kjell Magne Bondevik. Foto: Torbjørn Berg Vis mer