Angrepet av ulv:

- Ingen vil snakke med meg

18 år gamle Amrish gjemmer bort ansiktet i ei maske hver dag han skal på skolen.

SPIST AV ULV: Da Amrish var fem måneder gammel, ble han angrepet av en ulv. Den forsynte seg av fjeset hans. Foto: Jam Press.
SPIST AV ULV: Da Amrish var fem måneder gammel, ble han angrepet av en ulv. Den forsynte seg av fjeset hans. Foto: Jam Press. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å stikke seg ut i en verden full av likheter har aldri vært lett.

Det har 18 år gamle Amrish fra Madhya Pradesh, India fått kjenne på utallige ganger, skal vi tro nyhetsbyrået Jam Press:

Gjennom hele sin ungdomstid har den unge mannen dekket til ansiktet sitt på skolen for ikke å vise hva som skjuler seg bak masken.

Mer riktig blir det kanskje å si hva som ikke skjuler seg bak maska:

Amrish har nemlig knapt nese eller tenner, og heller ingen ordentlig kjeve.

- Nesten ingen vil snakke med meg. Langt færre tør å gi meg en klem, og de fleste ser vekk når jeg kommer gående, sier han til Jam.

Han forteller om en tung og trist barndom, hvor han har gått glipp av mye grunnet sitt utseende.

Angrepet av ulv

Den indiske gutten ble angrepet av en ulv og angivelig bitt i ansiktet da han var fem måneder gammel.

Moren hans hadde vært ute i skogen og jobbet den dagen uhellet fant sted. Hun måtte ta sønnen med seg ut, og la ham dermed i et lite barnesete et stykke unna.

SKADET: Internett koker etter at kampsportutøver Taylor Starling stilte til intervju med utallige skader i ansiktet. Video: BKFC Vis mer

Bak ryggen på mora angrep angivelig en ulv:

Den firbeinte skal ha forsynt seg av Amrish' ansikt og bitt ham i ansiktet.

«Ghost Boy»

Ulven skal raskt ha blitt jaget vekk, men for Amrish var skaden allerede skjedd. Siden angrepet har ansiktet vokst skjevt, og nesa som ble borte, har ikke vært mulig å erstatte.

I dag har den indiske gutten fylt atten. Men i stedet for å herje rundt med venner eller å jakte på kjærligheten holder han seg for det meste hjemme, skriver nyhetsbyrået videre.

- Det er ingen tvil om at angrepet har satt dype spor i sjela og gitt varige men på alle måter, sier Amrish videre til Jam:

- Både barn og voksne er redde for meg. Lokalsamfunnet kaller meg «Ghost Boy», og jeg har generelt lite venner.

Han forteller at kallenavnet som er på hele bygdas tunger får det til å gå kaldt nedover ryggen på ham.

18-åringen sier han ikke har råd til plastisk kirurgi, så ansiktet er han nødt til å leve med. Derav må han leve med alle konsekvensene av det også - og de er det mange av, skal vi tro attenåringen:

Amrish hevder nemlig å ha mistet sjansen til å komme inn på flere universiteter grunnet utseendet sitt. Heller ikke butikk- eller restaurantjobber får han, mener han selv.

Han vil imidlertid trekke fram at han har et par kamerater han ser iblant, som lysner livet hans noe. Han er også blitt «godt vant til situasjonen», og takler motstanden hakket bedre nå enn tidligere, ifølge Jam.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer