BALL: Bildet av Drew Holm som stiller opp på skoleballet med sin oldemor Kathryn (93) går nå sin seiersgang over hele verden, og en rekke nyhetsmedier har kastet seg på den hjertevarmende historien. Foto: Inter-State Studio & Publishing Co. via AP / NTB Scanpix
BALL: Bildet av Drew Holm som stiller opp på skoleballet med sin oldemor Kathryn (93) går nå sin seiersgang over hele verden, og en rekke nyhetsmedier har kastet seg på den hjertevarmende historien. Foto: Inter-State Studio & Publishing Co. via AP / NTB ScanpixVis mer

Ingen ville gå på ball med Drew. Så dukket oldemor (93) opp som den reddende engelen

- Du er den vakreste kvinnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bildet av Drew Holm som stiller opp på skoleballet med sin oldemor Kathryn (93) går nå sin seiersgang over hele verden, og en rekke nyhetsmedier har kastet seg på den hjertevarmende historien.

Det begynte med at oldemor spurte barnebarnet om han hadde følge til ballet.

- Hun spurte meg om jeg hadde noen å gå med og jeg sa nei, sier Drew til ABC 7 Chicago.

Oldemor tilbød seg sporenstreks å stille opp. Hun «hadde jo en kjole», men innrømmer nå at hun først mente det som en spøk.

Men det var ikke bare bare for Drew å få tillatelse til å ta med seg Kathryn. I utgangspunktet er det nemlig forbudt å ta med seg følge som er over 21 år - noe hun er med god margin.

Men Drew fikk lov, og fikk også anledning til å ta en liten sving med oldemor på dansegulvet.

- Drew sa til meg «la oss danse» og jeg kunne jo ikke være dårligere enn at jeg sa ja til det, sier hun til NBC News.

Holm forteller også at klassekameratene hans synes det var kult at han hadde med den noe utradisjonelle daten.

Det hører også med til historien at Drew fikk seg kjæreste etter å ha bedt oldemor ut, så da Kathryn tok kvelden klokka ni dro Drew videre på fest med sin nye utkårede på en bowling-hall.