- Ingenting til de fattige

KrF mener regjeringen har sviktet.

HAR SVIKTET: KrFs finanspolitiske talsmann, Hans Olav Syversen, mener Kristin Halvorsen (SV) og regjeringen svikter når de ikke bruker penger i revidert nasjonalbudsjett til å bekjempe fattigdommen. Foto: SCANPIX
HAR SVIKTET: KrFs finanspolitiske talsmann, Hans Olav Syversen, mener Kristin Halvorsen (SV) og regjeringen svikter når de ikke bruker penger i revidert nasjonalbudsjett til å bekjempe fattigdommen. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): KrFs finanspolitiske talsmann Hans Olav Syversen er veldig skuffet over regjeringens manglende satsing på å bekjempe fattigdom etter at de i dag la fram revidert nasjonalbudsjett for 2009. 

Han håper nå at de rødgrønne vil forbedre fattigdomsprofilen i et samarbeid med KrF på Stortinget.

Prioriterer ikke- Vi hadde trodd at regjeringen ved siste korsvei skulle greie å levere på fattigdom, men det har dessverre ikke vært prioritert denne gangen heller, sier Syversen til Dagbladet og legger til:- Det er jo overraskende når man bruker 10 milliarder oljekroner mer enn det vi vedtok ifjor. Jeg er ganske skuffet og overrasket.

KrF vil hjelpeSyversen håper de rødgrønne på Stortinget vil samarbeide med KrF og sørge for en bedre fattigdomsprofil på budsjettet.

- Vi arbeider med freidig mot for å se om vi kan få med de rødgrønne på Stortinget. Men når flertallet har lagt fram budsjettet, skal det jo litt til, sier han.

Men får KrF sjansen, har Syversen flere forslag de gjerne vil ha forbedret:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer