- Inger Lise Hansen kommer tilbake

- Det er for tidlig å skrive ut politisk dødsattest, sier Frank Aarebrot.

INGEN DØDSATTEST: - Jeg syntes det er for tidelig å utskrive politisk dødsattest. Hun er ung og hun er et stort politisk talent - så hun har en framtid i politikken, sier Frank Aarebrot til Dagbladet. Foto: JØRN H. MOEN/DAGBLADET
INGEN DØDSATTEST: - Jeg syntes det er for tidelig å utskrive politisk dødsattest. Hun er ung og hun er et stort politisk talent - så hun har en framtid i politikken, sier Frank Aarebrot til Dagbladet. Foto: JØRN H. MOEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): KrF vraker Inger Lise Hansen som nestleder i partiet. Til Dagbladet vil ikke valgkomiteen gi en begrunnelse for hvorfor den tidligere nestlederen ikke lenger får være med Knut Arild Hareide i den politiske ledelsen.

- Det var et så stort flertall mot at hun ikke hadde noen sjanse, sier Valgkomite-leder Anne Marie Jøranli.

- Stort politisk talent Professor i sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen, Frank Aarebrot, tror det likevel er for tidelig å avskrive KrF-politikeren.

- Jeg syntes det er for tidlig å utskrive politisk dødsattest. Hun er ung og hun er et stort politisk talent - så hun har en framtid i politikken, sier Aarebrot til Dagbladet. Han tror partiet heller vil ha Hansen innenfor enn utenfor.

- Jeg tror vennen (Knut Arild red.anm.) Hareide kommer til å finne henne en jobb i partiet. Jeg tror nok KrF heller vil ha henne innenfor partiet enn ute i kulda. Partiet vet nok at den unge damen er mer plagsom utenfor enn innenfor, sier Aarebrot.

- Felte Høybråten Professoren mener at Inger Lise Hansen skal ha mye av æren for at Dagfinn Høybråten måtte gå av som partileder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer