Ingrid Alexandra i barnetog for første gang

Fikk gå i toget sammen med klassen sin, etter at hun og hele familien hilset på barnetoget utenfor Skaugum.

FØRSTE GANG I BARNETOG: Prinsesse Ingrid Alexandra i barnetoget for første gang utenfor Skaugum 17. mai. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
FØRSTE GANG I BARNETOG: Prinsesse Ingrid Alexandra i barnetoget for første gang utenfor Skaugum 17. mai. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Prinsesse Ingrid Alexandra var et eneste stort smil da hun løp bort til foreldrene etter å ha gått i sitt livs første barnetog 17. mai.

Prinsessen fikk gå sammen med klassen sin fra hovedporten og opp til inngangspartiet på Skaugum, der foreldre og lillebror ventet. Tidligere er det bare storebror Marius av Skaugum-barna som har fått gå i barnetog i Asker. Han fikk i år jobben med å passe på lillesøster i toget.

Men før Ingrid fikk «permisjon» for å slutte seg til klassen sin på Jansløkka skole i Asker, sto hun og hele familien på trappa på Skaugum for å hilse barnetoget.

Kronprins Haakon og prinsesse Märtha Louise måtte vente til de ble russ før de fikk gå i tog som andre barn og unge 17. mai.

Bikkja var med Også familiehunden Milly Kakao var hjertelig til stede med sløyfebånd i rødt, hvitt og blått rundt halsen. 8-åringen Ingrid holdt styr på bikkja og var svært tydelig da hun kommanderte «sitt», og Milly satte seg øyeblikkelig.

Som vanlig var det tale og blomsteroverrekkelse før barnetoget kom opp alleen til hovedbygningen. I år var det åtteåringene Maia Elisabeth Øverland og Rasmus Rotvik som fikk det ærefulle oppdraget å overrekke blomster, mens lederen av 17. mai-komiteen i Asker, Per Anders Owren holdt tale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer