Ingvar gjør det gratis

BERGEN (Dagbladet): Med den største selvfølge inntar Ingvar Rasmussen kjøkkenet i fremmede hjem og disker opp med de lekreste retter. Betaling krever han ikke. Betingelsen er at han får ta del i bordets gleder, og at han slipper å ta oppvasken!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Ryktene vil ha det til at du har startet kanskje verdens beste «free-cook-home-to-you-service» utelukkende fordi du hater å ta oppvasken?

- Det er helt feil. «ingvars kokkofon» ble ganske enkelt startet fordi jeg synes det er gøy å lage mat. Da jeg lagde middag til bare meg sjøl, ble det alltid masse mat til overs. Dessuten får jeg treffe masse nye mennesker på denne måten, bedyrer litteraturstudenten ved Universitetet i Bergen. Han lager all slags mat til alle typer folk: billig mat, frekk mat, fransk mat...

Tatt helt av

Kokkofontjenesten har tatt helt av etter at studentavisa ved Universitetet i Bergen på forsommeren omtalte dette enestående tilbudet .

Ryktene om hans fortreffelige kokekunster og imponerende lavkostbudsjett er applauderende mottatt, og på Internett har hans egen hjemmeside med norsk, engelsk og spansk tekst nådd ut til verden.

- Jeg har allerede fått én henvendelse fra California og én fra Sverige. Svensken ville vite hvordan jeg kokte spagettien, og amerikaneren lurte på om jeg snart kom «over there». Og det gjør jeg jo gjerne - hvis noen betaler reisen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer