Ingvild (4) overkjørt av bil

Ingvild (4) ble overkjørt av en bil - og slapp unna uten en skramme. - Kanskje var englene på førjulsjobb? sier mamma Ida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mamma Ida Ariadne Stavestrand så sin egen datter bli overkjørt. At Ingvild samme kveld var i full vigør på barneavdelingen ved Lillehammer fylkessykehus, er helt utrolig.

Hylte høyt

Ingvild var sammen med mamma Ida for å kjøpe juletre ved et matsenter på Lillehammer, da hun slapp hånden til mamma og løp bort, skriver Gudbrandsdalen Dagningen.

En bil som var på vei til å parkere kom imot og så ikke Ingvild. Dermed var ulykken ute.
- Først så jeg at Ingvild havnet på bilskjermen, før hun seg ned under venstre forhjul. Jeg hylte så høyt, jeg visste ikke engang at jeg hadde slike lyder i meg. Det må være en mors verste mareritt. Jeg så at det skjedde, men kunne ikke gjøre noe, sier Ida Ariadne Stavestrand.

Da hun skulle dra datteren unna bilhjulet, hadde bilen allerede kjørt over låret til Ingvild. Moren fikk tak i datteren sin, mens ullbuksa satt igjen under hjulet.

I fin form

Etterpå var livlige Ingvild i like fin form. Hun ble natt til i går lagt inn på LFS for en sjekk. I går var hun på besøk hos bestemor og innom barnehagen.

- Ingvild gråt og var litt redd i begynnelsen. Men nå er hun ferdig med det. «Jeg kan jo ikke være påkjørt, for jeg er jo ikke død,» sier hun.