Innbrudd i bankfilial på Tøyen

Maskerte gjerningsmenn knuste inngangsdør.

INNBRUDD: Mellom 3 og 5 maskerte menn brøt seg inn i denne bankfilialen på Tøyen natt til lørdag. Gjerningsmennene skal ifølge politiet ikke ha fått med seg noe fra banken. FOTO: Truls Grande/FirstFoto
INNBRUDD: Mellom 3 og 5 maskerte menn brøt seg inn i denne bankfilialen på Tøyen natt til lørdag. Gjerningsmennene skal ifølge politiet ikke ha fått med seg noe fra banken. FOTO: Truls Grande/FirstFotoVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): Bevæpnet politi er nå på jakt etter flere gjerningsmenn som brøt seg inn i Nordeas bankfilial på Tøyen i Oslo natt til fredag.

- Vi antar at det var mellom 3 til 5 personer som brøt seg inn i en bankfilial natt til lørdag, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Kjell Hjulstad, til Dagbladet.

Politiet fikk melding om innbruddet kl 01.43 natt til lørdag og har ennå ikke pågrepet noen. Gjerningsmennene var maskert med finlandshetter.

- De har brutt seg inn via døren og vi antar at de har vært inne i lokalet. Så vidt meg bekjent skal de ikke ha fått med seg noe fra bankfilialen, sier Hjulstad.

- Det ble heller ikke sett noen våpen på gjerningsmennene, sier operasjonsleder Hjulstad.