Innbrudd i kårboligen

Uvedkommende har brutt seg inn i den avsperrede kårboligen på Orderud gård. Politiet oppdaget innbruddet mandag, på dagen to år etter trippeldrapet samme sted.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På dørmatta foran inngangsdøra lå det, ifølge Dagsavisen, en hvit sportssokk. Et vindu var dessuten fjernet på baksiden av huset, og under dette vinduet fant politiet mandag en svart lommelykt av typen Maglite.

Etterforskerne ser ifølge avisen svært alvorlig på at noen har tatt seg inn på det plomberte drapsåstedet. De har nå satt i gang full etterforskning.

- Vi har foreløpig ingen formening om hvem som har gjort dette, eller hvorfor, sier lensmannsbetjent Svein Engen ved Sørum lensmannskontor til Dagsavisen. Så langt han kjenner til er ingenting fjernet fra huset.

Ifølge et tips Romerikes Blad fikk mandag, skulle noen ha brutt politisperringen ved innkjørselen til kårboligen natt til 17. mai. Lensmannsbetjent Svein Engen har imidlertid vanskelig for å tro at dette er en spøk fra russens side.

- Jeg tror ikke russen får seg til å gjøre noe slikt som dette, sier han.

(NTB)

INNBRUDD:Noen har brutt seg inn i kårboligen der Anne Orderud Paust og foreldrene hennes ble myrdet for to år siden.
INNBRUDD:Noen har brutt seg inn i kårboligen der Anne Orderud Paust og foreldrene hennes ble myrdet for to år siden. Vis mer
INNBRUDD:Noen har brutt seg inn i kårboligen der Anne Orderud Paust og foreldrene hennes ble myrdet for to år siden.