Innbrudd i statsministerens bakgård

De omreisende innbruddsbandene er mer aktive før jul enn i jula. Torsdag kveld var det innbrudd hos statsministerens nabo, i norges best bevoktede område.

I JENS NABOLAG: Torsdag kveld ble det meldt om innbrudd i Parkveien 49, som ligger rett ved siden av statsministerboligen. Innbruddet er gjort fra bakhagen, som ligger helt inntil bakhagen til statsministerboligen. Foto: SCANPIX
I JENS NABOLAG: Torsdag kveld ble det meldt om innbrudd i Parkveien 49, som ligger rett ved siden av statsministerboligen. Innbruddet er gjort fra bakhagen, som ligger helt inntil bakhagen til statsministerboligen. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld ble det meldt om innbrudd i Parkveien 49, som ligger rett ved siden av statsministerboligen. Innbruddet er gjort fra bakhagen, som ligger helt inntil bakhagen til statsministerboligen.

Området i Parkveien bak slottet er blant landets best bevoktede. I tillegg til at Slottet og statsministerboligen ligger i nærheten, ligger Israels ambassade i Parkveien.

- Det ble meldt om et innbrudd i  Parkveien 49 klokka 20.28, torsdag kveld. En patrulje dro til adressen og  foretok åstedsundersøkelse, sier politioverbetjent Berit Brandsnes ved etterforskningsavsnittet på Majorstua politistasjon.

Hun bekrefter at det er opprettet en anmeldelse, men detaljene i rapporten foreligger ennå ikke.

- Det pleier vanligvis ikke å ta så lang tid, men jeg vil understreke at dette er ivaretatt på helt riktig måte, sier Brandsnes til Dagbladet.

Dagbladet har snakket med eieren av huset. Han ønsker ikke å kommentere innbruddet.

Færre innbrudd Innbrudd i villa og leilighet var den store verkebyllen for oslopolitiet i fjor. I år har politiet tilsynelatende hatt større hell med å holde innbruddsbandene i sjakk:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer