Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Innbrudd i villa i Bergen - kan ha fått med seg smykker for over en million kroner

- Det er sjelden vi ser så store verdier forsvinne ved privatinnbrudd.

TYVEJAKT: Politiet i Bergen jakter på tyver etter et innbrudd med svært stort utbytte i helga. Foto: NTB Scanpix
TYVEJAKT: Politiet i Bergen jakter på tyver etter et innbrudd med svært stort utbytte i helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Bergen fikk søndag inn melding om innbrudd fra en villa i Fana-området, like sør for Flesland lufthavn. Tyvene skal ha fått med seg klokker og smykker for en betydelig sum etter å ha tatt seg inn i boligen.

Huseierne var selv bortreist hele helga, men oppdaget at de hadde hatt ubudne gjester på besøk, da de kom tilbake.

Det var Bergensavisen som først omtalte saken.

Sporløst borte

- Vi har foreløpig ingen spor i saken, men jobber med åstedsundersøkelser for å se om vi kan sikre DNA eller fingeravtrykk, sier Bård-Tore Norheim, leder for Bergen sør politistasjon, til Dagbladet.

Det jobbes fremdeles med å kartlegge hvor store verdier som faktisk er borte. Mandags formiddag opplyser politiet at huseier så langt ikke har fullstendig oversikt, og at det kan dreie seg om alt ifra noen hundre tusen og opp til 1,5 millioner kroner.

- Hver enkelt av gjenstandene som er stjålet, er av en betydelig verdi. Det er sjelden vi ser så store verdier forsvinne ved privatinnbrudd, sier Norheim.

Ber om tips

Politiet i Bergen prøver nå å nøste opp i om andre personer kan ha vært kjent med hvilke verdier som befant seg i villaen. Norheim forteller at byen de siste årene har sett flere lignende innbrudd, hvor dyre smykker har forsvunnet.

- Innbruddet i helga skjedde i Hjellestadvegen. Dersom noen har vært der eller i nabolaget, og har sett noe mistenkelig, ber vi om at de tar kontakt med oss, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!