<strong> GJORDE INNBRUDD I NATT:</strong> En mann gjorde i natt innbrudd ved Halden Taxi utkledd som vekter. Foto: Bent Skogli
GJORDE INNBRUDD I NATT: En mann gjorde i natt innbrudd ved Halden Taxi utkledd som vekter. Foto: Bent Skogli Vis mer

Innbruddstyv kamuflerte seg som vekter: - Veldig ubehagelig

Gjorde innbrudd ved Halden Taxi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Bent Skogli, daglig leder i Halden Taxi, kom på jobb i dag morges så han at overvåkingskameraet var satt ut av posisjon.

- Vi gikk inn for å sjekke opptaket og da så vi faktisk en bil kjøre inn på plassen klokka tre i natt, forteller Skogli.

Ut av bilen kom en mann med caps og refleksvest, og i hånda holdt han et brekkjern. Mannen gikk mot kameraet og satt det ut av posisjon, før han gikk videre og lyste inn i bilene som sto parkert der.

- Det er utrolig at en innbruddstyv går rundt med refleksvest. Det kan virke som om han jobber som vekter, og det er tydelig at han har prøvd å kamuflere seg, sier han.

- Han klarte å bryte seg inn i en lagercontainer, men det var heldigvis ikke verdier i den og han klarte ikke å få med seg noe som helst.

Han har foreløpig ikke anmeldt innbruddet da tyven ikke klarte å få med seg tyvegods, men ber likevel folk være ekstra på vakt framover.

- På Facebook-siden vår fikk vi melding om at det var blitt stjålet en bil i nabolaget i natt. Jeg skal ta kontakt med politiet i morgen, i tilfelle det er samme person som står bak. Det er veldig ubehagelig at dette finner sted.

Politiet i Østfold har ikke fått inn meldinger om liknende innbrudd andre steder i området.

- Det har ikke vært modus på flere innbrudd. Vi ber alle som sitter på informasjon om innbruddet om å kontakte politiet, sier operasjonsleder Jon Erik Nygård til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer