Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Innbruddstyv kamuflerte seg som vekter: - Veldig ubehagelig

Gjorde innbrudd ved Halden Taxi.

 GJORDE INNBRUDD I NATT: En mann gjorde i natt innbrudd ved Halden Taxi utkledd som vekter. Foto: Bent Skogli
GJORDE INNBRUDD I NATT: En mann gjorde i natt innbrudd ved Halden Taxi utkledd som vekter. Foto: Bent Skogli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Bent Skogli, daglig leder i Halden Taxi, kom på jobb i dag morges så han at overvåkingskameraet var satt ut av posisjon.

- Vi gikk inn for å sjekke opptaket og da så vi faktisk en bil kjøre inn på plassen klokka tre i natt, forteller Skogli.

Ut av bilen kom en mann med caps og refleksvest, og i hånda holdt han et brekkjern. Mannen gikk mot kameraet og satt det ut av posisjon, før han gikk videre og lyste inn i bilene som sto parkert der.

- Det er utrolig at en innbruddstyv går rundt med refleksvest. Det kan virke som om han jobber som vekter, og det er tydelig at han har prøvd å kamuflere seg, sier han.

- Han klarte å bryte seg inn i en lagercontainer, men det var heldigvis ikke verdier i den og han klarte ikke å få med seg noe som helst.

Han har foreløpig ikke anmeldt innbruddet da tyven ikke klarte å få med seg tyvegods, men ber likevel folk være ekstra på vakt framover.

- På Facebook-siden vår fikk vi melding om at det var blitt stjålet en bil i nabolaget i natt. Jeg skal ta kontakt med politiet i morgen, i tilfelle det er samme person som står bak. Det er veldig ubehagelig at dette finner sted.

Politiet i Østfold har ikke fått inn meldinger om liknende innbrudd andre steder i området.

- Det har ikke vært modus på flere innbrudd. Vi ber alle som sitter på informasjon om innbruddet om å kontakte politiet, sier operasjonsleder Jon Erik Nygård til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!