Innbruddstyv måtte reddes av politiet

Måtte reddes med stigebil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En innbruddstyv som prøvde å rømme fra et vindu i andre etasje på Møllergata skole i Oslo, ble stående fast og måtte reddes ned. Neste stopp blir arresten.

- Forbipasserende hørte det single i glass og så en formentlig tyv inne i bygget. Vi sendte flere patruljer til stedet, og da klatret mannen ut av vinduet og ble stående fast på en smal avsats, forteller operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB. Politiet rekvirerte stigebil fra brannvesenet.

- Det endte med at vi sendte opp mannskaper i stigebil med kurv og fikk hanket ham ned, sier Jøkling.

Politiet fikk meldingen om innbruddet på skolen klokken 1.09 natt til fredag, og de undersøker om det er flere inne i bygget eller hva mannen forsøkte å få med seg. Mannens identitet er så langt ikke kjent, men han vil ifølge operasjonslederen bli satt i arrest.

En av skolens prydbusker fikk også hard medfart under aksjonen, da Brannvesenet la ut en hoppepute på bakken nedenfor avsatsen tyven satt fast på.

(©NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer