Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Innbruddstyv måtte reddes av politiet

Måtte reddes med stigebil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En innbruddstyv som prøvde å rømme fra et vindu i andre etasje på Møllergata skole i Oslo, ble stående fast og måtte reddes ned. Neste stopp blir arresten.

- Forbipasserende hørte det single i glass og så en formentlig tyv inne i bygget. Vi sendte flere patruljer til stedet, og da klatret mannen ut av vinduet og ble stående fast på en smal avsats, forteller operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB. Politiet rekvirerte stigebil fra brannvesenet.

- Det endte med at vi sendte opp mannskaper i stigebil med kurv og fikk hanket ham ned, sier Jøkling.

Politiet fikk meldingen om innbruddet på skolen klokken 1.09 natt til fredag, og de undersøker om det er flere inne i bygget eller hva mannen forsøkte å få med seg. Mannens identitet er så langt ikke kjent, men han vil ifølge operasjonslederen bli satt i arrest.

En av skolens prydbusker fikk også hard medfart under aksjonen, da Brannvesenet la ut en hoppepute på bakken nedenfor avsatsen tyven satt fast på.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling