Innbruddstyver feiret luksus-jul

BERGEN (Dagbladet): Julaften brøt de to mennene seg inn på et bedre hotell i Bergen sentrum. De forsynte seg av mat på kjøkkenet og drikke i baren, og feiret julaften i sus og dus i luksussuiten. Men festen endte i fyllearresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innbruddstyvene, to menn på 28 og 38 år, er begge kjente kriminelle som ifølge politiet ofte «sikter høyt» når de planlegger lovbrudd. Denne gangen siktet de seg helt til toppetasjesuiten på Clarion Admiral Hotel i Bergen sentrum.

Etter å ha brutt seg inn, forsynte de to seg av ekslusive drikkevarer i hotellbaren. Deretter tilberedte de et bedre måltid, blant annet bestående av kokt hummer, på hotellets storkjøkken.
- En vekter oppdaget at døra til baren var brutt opp, og varslet politiet. Da hundepatruljen gjennomsøkte bygningen, ble innbruddstyvene funnet i luksussuiten i øverste etasje, sier vaktsjef Rasmus Eikemo ved Bergen politikammer. Da politiet overrasket mennene ved 22.00-tida om kvelden, satt de midt i julemåltidet. Begge hadde allerede forsynt seg godt av drikkevarebeholdningen. Innbruddstyvene ble fraktet til fyllearresten ved Bergen politikammer, og måtte tilbringe resten av julekvelden bak murene.

- De var fryktelig skuffet da de ble pågrepet, og de klaget veldig på standarden her hos oss, sier vaktsjef Rasmus Eikemo til Dagbladet.