Innbruddstyver feiret luksus-jul

BERGEN (Dagbladet): Julaften brøt de to mennene seg inn på et bedre hotell i Bergen sentrum. De forsynte seg av mat på kjøkkenet og drikke i baren, og feiret julaften i sus og dus i luksussuiten. Men festen endte i fyllearresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Innbruddstyvene, to menn på 28 og 38 år, er begge kjente kriminelle som ifølge politiet ofte «sikter høyt» når de planlegger lovbrudd. Denne gangen siktet de seg helt til toppetasjesuiten på Clarion Admiral Hotel i Bergen sentrum.

Etter å ha brutt seg inn, forsynte de to seg av ekslusive drikkevarer i hotellbaren. Deretter tilberedte de et bedre måltid, blant annet bestående av kokt hummer, på hotellets storkjøkken. - En vekter oppdaget at døra til baren var brutt opp, og varslet politiet. Da hundepatruljen gjennomsøkte bygningen, ble innbruddstyvene funnet i luksussuiten i øverste etasje, sier vaktsjef Rasmus Eikemo ved Bergen politikammer. Da politiet overrasket mennene ved 22.00-tida om kvelden, satt de midt i julemåltidet. Begge hadde allerede forsynt seg godt av drikkevarebeholdningen. Innbruddstyvene ble fraktet til fyllearresten ved Bergen politikammer, og måtte tilbringe resten av julekvelden bak murene.

- De var fryktelig skuffet da de ble pågrepet, og de klaget veldig på standarden her hos oss, sier vaktsjef Rasmus Eikemo til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer