Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Innbruddstyver tømte luksusbutikk i Oslo i natt

Stjal vesker, klokker og smykker for store verdier.

TØMTE LUKSUSBUTIKK: Innbruddstyver brøt seg inn i eksklusive Bottega Veneta i natt og stjal vesker, klokker og smykker for store verdier. Foto: Bjørn Bore / Dagbladet
TØMTE LUKSUSBUTIKK: Innbruddstyver brøt seg inn i eksklusive Bottega Veneta i natt og stjal vesker, klokker og smykker for store verdier. Foto: Bjørn Bore / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flere personer brøt seg i natt inn i den eksklusive veskebutikken Bottega Veneta i Prinsens gate i Oslo sentrum og ribbet butikken for luksusvarer.

- Det er stjålet vesker, smykker og klokker for store verdier, sier politiførstebetjent Einar Kroglund ved Sentrum politistasjon til Dagbladet.

Politiet vet ikke nøyaktig hvor mye tyvene fikk med seg.

Etterlyser biler De fikk melding om innbruddet like før klokka 04.00. En taxisjåfør hadde da observert tre personer laste varer fra butikken inn i to forskjellige biler.

- En svart bil som lignet en Audi A6 kjørte fra stedet i retning operaen. I tillegg er en sølvgrå Volvo, mulig S6, observert på stedet, og denne er interessant for politiet, sier Kroglund.

Kongelig favoritt Bottega Veneta er særlig kjent for eksklusive vesker, som er populære blant kjendiser og kongelige.

Både kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Madeleine og kronprinsesse Mary er blitt fotografert med selskapsvesken «The Knot», som koster bortimot 15 000 kroner. Større vesker ligger på rundt 20 000 kroner.

Butikken i Prinsens gate åpnet i august i fjor, og er det italienske luksusmerkets første i Norge.

EKSKLUSIV:
Kronprinsesse Mette-Marit i Indonesia i 2012, fotografert med en lilla utgave av selskapsvesken «The Knot», som koster rundt 15 000 og er svært populær blant europeiske kongelige.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
EKSKLUSIV: Kronprinsesse Mette-Marit i Indonesia i 2012, fotografert med en lilla utgave av selskapsvesken «The Knot», som koster rundt 15 000 og er svært populær blant europeiske kongelige. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!