Innelåst i marja med bråkmakerne

Politimennene hørte at arrestantene gikk i tottene på hverandre bak i svartemarja. De to gikk inn i vogna for å roe kamphanene. Men da smekket døra igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var et uvanlig syn som møtte natteranglere på vei hjem fra en tur på byen i Lillesand natt til lørdag. Svartemarja sto i veikanten med motoren på, men ingen med politiuniform var å se, og bilen bevegde seg mer enn parkerte politibiler vanligvis gjør, skriver Agderposten.

Et ektepar kom forbi, og mannen ville åpne, men kona blånektet av frykt for hva som befant seg i vogna og forårsaket spetakkelet.

Inni svartemarja var det fullt kaos for de innesperrede betjentene. Den illsinte arrestanten nektet å høre på lovens voktere og langet ut etter både betjenter og den andre arrestanten.

-Ingen synes det er gøy å sitte innelåst, vi fikk kjent dét på kroppen, sier den ene politimannen til Agderposten.

Selv om det var trangt under kampens hete, klarte den ene politimannen å få frem mobiltelefonen og varsle - av alle - taxien i Lillesand for å få hjelp. En taxisjåfør kom deretter og låste opp marja slik at både kamphanene og lovens utsendinger slapp ut i frisk luft.

- Li tt flaut er det jo, men av og til må en bare handle raskt, og da kan ting gå galt, sier politimannen.