Innelåst på legesenter

Febersyke Anette satt nå bare og ventet mens alle gikk hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nå forteller hun Adresseavisa om det uhyggelige møtet med Omnia legesenter ved Pirsenteret i Trondheim. Tidligere denne uka ble hun henvist dit av et samarbeidende legesenter. En ansatt slapp henne inn på venterommet, og der ble hun sittende.


- En kvinnelig ansatt passerte venterommet etter tre kvarter. Jeg spurte om jeg ikke fikk besøke lege snart. Svaret var at jeg bare måtte vente, sier 22-åringen til lokalavisa.

Fikk antibiotika til slutt

I en og en halv time satt hun der. Etter hvert ble det stille i lokalene, og hun skjønte at hun var blitt forlatt. Hun banket på dører og ropte høyt - uten respons.

- Jeg var allerede ganske fortumlet på grunn av influensaen, og ble ganske sjokkert da jeg oppdaget at jeg var alene, sier Anette.

Hun forsøkte å ringe legesenteret hun var innlåst på, men kom naturligvis bare til en svarer. Til slutt oppdaget hun knepplåsen på døra så hun kom seg ut. Det endte med at St. Olavs hospital ga henne antibiotikaen hun trengte.

Legger seg flat

- Det var en feil at hun ble sendt til Omnia etter kontortid. Det har også skjedd en feil da hun ble sluppet inn på venterommet, og ikke opplyst om at vi hadde sommerstengt, svarer Omnia-leder Olav Sundgård.

- Her er det vi som har sviktet. Dette er ikke noe hyggelig, og vi legger oss flat og beklager det som har skjedd, sier Sundgård til Adresseavisen.